Våra pass

Alla våra gruppträningspass leds av någon av våra coacher. Oavsett vilket pass du väljer så kan du anpassa passet efter  dina fysiska förutsättningar och eventuella skador.
Passen inleds med uppvärmning där du får upp värme, kommer igång med hjärta/lunga och jobbar med din rörlighet.

CrossFit – Se fliken” CrossFit?” på startsidan. Vi har dessa pass måndag till lördag. Våra CrossFit pass är en timme långa.

Kettlebell –  Är  Coreträning där stabilitet kring bålen och höften är central vid utförande av övningarna samtidigt som du stärker och bygger muskler. Vi blandar kettlebell med andra övningar ofta kroppsviktsbaserade. Passet utmanar både styrka och kondition. Dessa pass är på torsdagar och pågår en timme.

Basic – Är funktionell träning i ett lite lugnare tempo. Vi fokuserar på rörelse och har inte med de mest tekniskt krävande övningarna. Basic-passen har vi måndagar och onsdagar kl18-19.

Barnträning 6-12 år – Se fliken ”Barn och ungdom” på startsidan. Just nu har vi en blandad grupp som tränar på söndagar 9-9:45.

Performance – Detta pass är för dig som vill träna på att tävla. Passen kan vara hämtade från tävlingar eller konstruerade som ett tävlingsevent. Det här passet är till för dig som behärskar de flesta moment.

Ungdom 13-17 – Tisdagar kl 18 riktar vi speciellt till ungdomar. Samma pass som vanliga CF men kan vara någon modifiering. Passet är även öppet för medlemmar över 17 år.